We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Ta Pastrojmë Shqipërinë

Ta Pastrojmë Shqipërinë

Tirana, Albania

Get Directions

+35542444024

Work hours Add information
About "Ta Pastrojmë Shqipërinë 2016”
Let’s Do It Albania! Let’s Go Green!
Ta Pastrojmë Shqipërinë cover
Mission Misioni i ynë është i thjeshtë i domosdoshëm dhe i arsyeshëm. Ne dëshirojmë që secili qytetarë të marrë pjesë në këtë fushatë të veçantë kombëtare dhe të ndihmojë në pastrimin e vendit tonë të bukur.
Description "Ta Pastrojmë Shqipërinë 2016”
Let’s Do It Albania! Let’s Go Green!
Founded Ervin Shehaj
Categories

Similar places nearby