We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
TianDe Kumanovo

TianDe Kumanovo

Kumanovo, 1300, Macedonia

Get Directions

Add phone number

Categories
Work hours Add information
About Производи за здравје и убавина од тајните на Кина и Тибет.
Информации во инбокс
Description Која е TianDe ???
Ние носиме здравје и убавина на луѓето за да можат да уживаат во нашите производи, како и успех на оние кои работат во нашиот тим. Нашиот слоган е "Лесно е да си среќен"
Тианде е руска козметична компанија, основана во 2007 година чија продукција се произведува во државните кинески претпријатија кои користат во нивната технологија рецепти на традиционалните кинески исцелители.
Во производството на производите на компанијата TianDe користиме екстракти од растенија и билки, одгледувани во еколошки средини на Кина и Тибет, кои се собираат од специјално обучени луѓе во строго одреден момент од времето, според лунарниот календар.
Дури водата што се користи во козметиката, е извлечена од бањи и морските длабочини. Прочистена е со помош на мембрана технологија - процес во текот на кој водата се збогатува со микроелементите вклучени во козметичките производи.
Производството целосно е во согласност со меѓународните стандарди и сертификати за квалитет ISO 9001 и GMP (самиот GMP стандард бара 20 000 тестови на секоја билка која учествува во составот на производите TianDe). Исцелителната козметика е коктел од билки и природни производи од жен-шен, јојоба, бамбус, сребро, змиско сало, 'рскавица од ајкула и др. по кинески рецепти од пред 5000 години.
Оваа лековита колекција на козметички производи, создадена врз основа на милениуми тестирани рецепти на источната медицина целосно е на BIO основа и е направена со помош на најсовремените технологии.

Similar places nearby