We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Tiki

Tiki

Zona Indrustriale, Nëna Terezë, Pristina, 10000, Kosovo

Get Directions

0038649666676

Categories
Now CLOSED
Work hours
MO 08:00 – 18:00 SA 08:00 – 18:00
TU 08:00 – 18:00 SU closed
WE 08:00 – 18:00
TH 08:00 – 18:00
FR 08:00 – 18:00
Tiki cover
Description "Tiki Design" është studio projektuese e cila vepron nga viti 2000 në Prishtinë.
Më tepër se një dekadë me radhë është perpjekur që arkitekturën t'a trajtojë si një fëmijë të posalindur duke i treguar se Kosova është vend i bukur dhe i sigurtë ku ajo mund të jetojë. Në vitet e para Tiki Design është marrë kryesisht me enterier, përderisa tani trajton problemet e arkitekturës dhe enterierit në të njejtën kohë.
Projektet e realizuara është përpjekur që t'i bëj pikë referimi për popullin i cili dalngadalë po e sheh që e bukura pa stil nuk ka vlerë, prandaj duke mishëruar të bukurën, stilin dhe qëndrimin e klientit ka arritur që deri diku të realizoj atë që do dhe se përkthimi i dizajnit në realitet, në kontekst të asaj që populli mund t'a pranojë e t'a jetojë, është bërë një nga qëllimet e studios.
Forma, ritmi, ngjyra, materialet dhe harmonia ndërmjet tyre nuk do të kishin efektin e duhur pa punën fine që bëjnë mjeshtërit tanë, ndërsa stili ynë minimnalist shpeshherë shoqërohet nga detale të jashtëzakonshme që e bëjnë vështruesin të shkojë përtej realitetit.
  • Zona Indrustriale, Nëna Terezë, Pristina, 10000, Kosovo
  • Get Directions

Similar places nearby