We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Ushqime tradicionale me porosi- Martirët e Lirisë

Ushqime tradicionale me porosi- Martirët e Lirisë

Shkolla fillore "Andon Zako Cajupi" Vushtrri, Vushtrri, 42 000, Kosovo

Get Directions

+377 44 847 160

Categories
Work hours Add information
About Blej produkte tradicionale kualitative me çmim të volitshëm! Kontribo dhe ti, blej Shqip.
Ushqime tradicionale me porosi- Martirët e Lirisë cover
Mission Martirët e Lirisë është shoqatë e cila operon në Vushtrri. Synon në pregaditjen sa më kualitative të ushqimit për nxënësit e shkollës fillore "A.Z.Cajupi" dhe për blerjet online me porosi.
Description Add information
Awards IADK (Iniciativa për Zhvillimin e Bujqësisë së Kosovës) vitin e kaluar ka ndihmuar grupin e grave te veja te shoqatës “Martiret e Lirisë” ne Vushtrri me disa pajisje për përgatitjen e ushqimit te cilat janë te vendosura ne lokalet te cilat gjenden ne oborrin e shkollës fillore”Andon Zako Çajupi”, Vushtrri.
Ky grupi i grave kane filluar një pune te suksesshme me nxënësit e kësaj shkolle fale përkrahjes se drejtorit dhe profesorëve te cilët kane orientuar nxënësit qe te blejnë produkte te përgatitura nga këto gratë.
Tani këto gra përgatisin ushqim për 440 nxënës çdo dite, numër ky i cili shkon gjithmonë duke u rritur dhe përveç nxënësve ky grup i grave përgatit ushqim edhe me porosi për të interesuarit.
Po, po! Kjo shoqatë ofron produkte gjithashtu për konsumatoret e tjerë, ku synon në përmbushjen e të gjitha kërkesave online, në të cilën konsumatorët janë të lirë të bëjnë kërkesat e tyre dhe ne do mundohemi që të jemi sa më bashkëpunues me të gjithë.
Products Pregaditja e piteve, flia dhe mantia
Pregaditja e kifleve të ndryshme (të ëmbla)
Pregaditja e tostave, sendviçeve
Pregaditja e picave, hamburgerave
  • Shkolla fillore "Andon Zako Cajupi" Vushtrri, Vushtrri, 42 000, Kosovo
  • Get Directions

Similar places nearby