We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Vellezerit Dodaj

Vellezerit Dodaj

Abedin Rexha, Klina, 32000, Serbia

Get Directions

00386 49 4646 54

Categories
Now OPEN
Work hours
MO 08:00 – 18:00 SA 08:00 – 18:00
TU 08:00 – 18:00 SU closed
WE 08:00 – 18:00
TH 08:00 – 18:00
FR 08:00 – 18:00
About Ndërmarrja ndërtimore shërbyese Vëllezërit Dodaj tashmë është emër I njohur në lëmin e ndërtimit në Kosovë.
Cilësia dhe serioziteti I punës vazhdimisht dëshmohet nga suksesi jonë.
Kontakti:
0038649 46 46 54
0038649 19 30 51
Vellezerit Dodaj cover
Description Add information

Similar places nearby