We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Villa Pauna

Villa Pauna

Magjistralja Prishtine -Shtime , Republika e Kosoves, Lipjan, Kosovo

Get Directions

+377 44 656 014

+377 44 679 955

Add link to website

Categories
Work hours Add information
About Orari i punës në Restaurant 08:24

Orari i punës në Villa 24 or e hapur
Villa Pauna cover
Description Të nderuar vizitor të faqes sonë, ju mund të na gjeni edhe ne faqen e internetit ne google duke shenuar vetem: Villa pauna-Lipjan dhe klikoni në Yellow Pages per më shum info.Ju faleminderit
Founded 07/02/2011
  • Magjistralja Prishtine -Shtime , Republika e Kosoves, Lipjan, Kosovo
  • Get Directions

Similar places nearby