We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
vrabotuvanje.com

vrabotuvanje.com

Vasil Gorgov 24/1-5 :-D, Skopje, 1000, Macedonia

Get Directions

+389 (2) 3213 065

Categories
Work hours Add information
About СИТЕ ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ЕДНО МЕСТО!
vrabotuvanje.com cover
Description Facebook фан страницата на vrabotuvanje.com е наменета исклучиво за рекламни цели на Вработување.ком д.о.о., односно поставување огласи од огласувачите клиенти. Во истовреме Вработување.ком не е одговорна за содржината на огласите чија одговорност ја сноси исклучиво компанијата огласувач, Вработување. ком воедно и не е одговорна за содржините кои се поставени од страна на фановите на истата.
Коментарите, мислењата како и сите материјали, но и оние содржини со навредлив карактер кои ги поставуваат фановите на Facebook фан страницата на Вработување КОМ го застапуваат само личното мислење на поединците, а по никој основ ставот на компанијата, и според тоа, тие поединци се одговорни за поставувањето на горенаведените содржини.
Вработување.ком д.о.о. го задржува полното право без претходно известување да го отстрани оној материјал од Facebook фан страницата на Вработување КОМ кој ќе го оцени за навредлив за фановите на страницата на било кој начин (врз основа на пол, раса, економски статус или пак политичка определба).
Вработување.ком д.о.о. може да прибира, обработува, користи и чува лични податоци во согласност со Законот за заштита на личните податоци, и во согласност со oстанатите прописи на Република Македонија. Сите лични податоци од профилите на корисниците на никаков начин и за никаква цел нема да бидат искористени вклучувајќи статистички или пак маркетиншки цели на Вработување.ком д.о.о.

Similar places nearby