We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Read more…
Zyre Avokatie

Zyre Avokatie

Rruga Nikolla Jorga, Kati I Parë, Ap.2 Tirana, 1001

Get Directions

0672211323

Categories
Work hours Add information
Zyre Avokatie cover
Description Zyra jonë ka në përbërjen e saj avokatë të cilët me eksperiencën dhe profesionalizimin e tyre kanë prioritet zgjidhjen efektive dhe të qëndrushme për çdo situatë problematike ligjore që ju mund të gjendeni. Çdo çështje ligjore trajtohet nga stafi ynë me përkushtim maksimal duke u ofruar zgjidhjen më të mirë për mbrojtjen e interesave të secilit prej jush.
Products zyre avokatie ne tirane, zyre avokatie, avokat online, avokat ne tirane, avokat