Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Ver detalles…
BENTON-NI

BENTON-NI

1 Maj, Kumanovë, 1300, Macedonia

Como llegar

+38970236612

Categorías
Horarios de atencion Agregar información
Quienes somos Kualitet i dëshmuar / Докажан квалитет / Verified quality.

Sekreti i pastërtisë suaj / Тајната на вашата чистота / The secret of your purity.
BENTON-NI cover
Misión Duke arritur suksese kompania jonë në tregun e brendshem dhe atë të jashtëm gjithnjë e më shumë përkushtohemi ti plotesojmë nevojat e konsumatorëve,duke ofruar produkte cilësore dhe sherbim kualitativ.

Misioni ynë është që gjithmonë ti sherbejmë tregut të synuar në menyrën më të mirë, si dhe të ruajm marrdhënie afatgjate dhe të besueshme me konsumatorët.

Ne do të prodhojmë produkte jo cka duam ne por cka duan konsumatorët.

Постигнуваjќи успеси во домашниот и надворешни пазар, ние се залагаме да ги задоволувааме потребите на потрошувачите, обезбедувајќи на квалитетни производи и квалитетнa услугa.

Нашата мисија е секогаш да им служиме на целниот пазар на најдобар можен начин, и за одржување на долгорочни и доверливи односи со клиентите.

Ние го произведуваме она што потрошувачите го сакаат.

Reaching our company success in the domestic and external market, we are more and more committed to meet customer's needs by providing high quality products and services.

Our mission is to serve the target market in the best way, and also to maintain long term customer relationship. We will produce products not what do we want but what customers need.
Descripción BENTON-NI është kompani prodhuese e produkteve ushqimore dhe higjienike. Ne u bëmë lider të tregut në Maqedoni për kualitetin e produkteve tona. Kompania u themelua në vitin 1997 në Kumanovë,si kompani prodhuese. Themelues i kompanise është Nazmi Ejupi kimist i diplomuar, dhe ai gjithmonë dëshironte të prodhonte dicka për nevojat e konsumatorëve.Pas shumë sfidave ai realizoi qëllimet e tij me sukses duke filluar prodhimin në industrinë ushqimore si uthullën e bardhë.
Produktet e para në ketë industri ishin prodhimet e uthullës,e sidomos uthulla e bardhë ushqimore,uthulla e kuqe (venës) dhe uthulla e mollës, si dhe maja (esencë) e uthullës për konzervimin e produkteve ushqimore.

Pas një viti filluam të zgjerojmë veprimtarinë në industrin kimike, duke filluar me prodhimin e antifrizit, ujin e xhamave për vetura si dhe paketimin e ujit të destiluar. Në vitin tjeter vazhdoi zgjerimi i produkteve si acidi klorhidrik për amvisëri, zbardhues (varekina). Në vitin 2006 me zgjerimin e hapësirave për prodhim filluan të shtohen edhe shumë produkte të tjera në industrine e detergjeteve,duke filluar nga detergjentet e lëngëta për larjen e enëve me aromë limoni si dhe mollë, sapun i lëngët për larjen e duarve, ujë xhamave për amvisëri, dhe çdo vit duke shtuar produkte të reja.

Pasi analizojmë tregun ne arrijmë të prodhojmë produkte të reja që gjithmonë u nevoiten konsumatorëve, duke ofruar produkte me kualitet të lartë. Kompanija jonë bën eksportin e produkteve në Kosovë, Mal të Zi, Shqipëri, si distributor gjeneral i produkteve tona është kompania Dauti Komerc. Në Maqedoni distributor i produkteve tona është Dauti Komerc, si dhe partnerë tjerë poashtu që janë faktorë kryesorë që ne të jemi të suksesshëm, për këtë është e rëndësishme produktet të dorëzohen në kohën e duhur, në vendin e duhur dhe me çmim të volitshëm.
Ne jemi duke u përqëndruar në kreativitet dhe inovacion në mënyrë që te prodhojmë produkte të reja dhe për të ndryshuar diçka në produktet aktuale.


Së shpejti d
Fundada 1997
Productos Produkte ushqimore/ прехрамбен производи /food products

Produkte higjienike / хигиенски производи /hygienic products

Lugares similares en las proximidades