Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Ver detalles…
Jueves
05
ABR

Велигден 2018год

22:00
01:00
Coffee Bar KIM
Organizador de la actividad Coffee Bar KIM

Como llegar

Categoría
#var:page_name# cover

✰✰Најлесно е да се донесе правилна одлука, кога нема лоша опција затоа овој ВЕЛИГДЕН ќе се погрижиме ние, а вие само препуштете се на прекрасниот амбиент во КАФЕ БАР КИМ, поминете незаборавни мигови со вашите блиски, а ние со нашето гостопримство и врвната услуга ќе се потрудиме да се чувствувате прекрасно. ✔✔

✰✰Tимот кој го смени секојдневието во градот и кој се потруди да имате убав ноќен живот и успеа во тоа, овој пат ве покануваме на нашите забави:

● Четврток (21:00) - 05.04.2018 - ✰ Кирилична поддршка ✔
● Петок (21:00) - 06.04.2018 - ✰ The Hounds ✔
● Сабота (12:00) - 07.04.2018 - ✰ Аце и Јоце ✔ дневна
● Сабота (21:00) - 07.04.2018 - ✰ Наташа Малинкова ✔ вечерна
● Недела (21:00) - 08.04.2018 - ✰ SHINE ✔

★Влез: СЛОБОДЕН
★Кафе Бар- КИМ★
✆070/421-191✆

Lugar de celebración de la actividad

Coffee Bar KIM