Utilizziamo i cookie per personalizzare i contenuti e gli annunci, fornire le funzioni dei social media e analizzare il nostro traffico. Visualizza dettagli…
Трговски Центар Сума

Трговски Центар Сума

Moша Пијаде бр.14, Kumanovë, 1300, Macedonia

Come raggiungere

031417404

Categorie
Adesso APERTO
Orario
LU 06:00 – 01:00 SA 06:00 – 01:00
MA 06:00 – 01:00 DO 06:00 – 01:00
ME 06:00 – 01:00
GI 06:00 – 01:00
VE 06:00 – 01:00
Chi siamo Трговски Центар
Трговски Центар Сума cover
Descrizione ТЦ СУМА е трговски центар во Куманово кој се простира на површина од 4000 м2 лоциран во центарот на градот наспроти Културно уметничко друштво Tрајко Прокопиев.
Трговскиот центар располага со најсовремен систем за греење и ладење,обезбедување и видео надзор 24 h.Во него функционираат повеќе светски и европски брендови како Окаиди,Спрингфиелд,Спорт Висион,H&М,Нептун,Шпаркасе Банка ,KAM Маркет,кафе бар и пицерија ЛА ВИТА,игротека и други содржини.
Продавниците во ТЦ Сума драги посетители ќе можете да ги посетите
секој ден во годината во временскиот период од 09.00-21.00h , Недела и Празници од 10.00-14.00h. Повелете посетете не и станете и Вие дел од урбаната приказна наречена ТЦ Сума.
Fondazione 10/16/2009

I luoghi simili nelle vicinanze