Utilizziamo i cookie per personalizzare i contenuti e gli annunci, fornire le funzioni dei social media e analizzare il nostro traffico. Visualizza dettagli…
Britanika - English Center

Britanika - English Center

Kumanove, Likove dhe Orizare, Kumanovë, 1300, Macedonia

Come raggiungere

Aggiungere il numero di telefono

Categorie
Orario Aggiungere le informazioni
Chi siamo Kurse te pergjitshme, Business English, TOEFL,IELTS, Materiale te ndryshme, info per studime bachelor dhe master, libra. Britanika -Kumanove
Britanika - English Center cover
Missione Qellimi yne eshte qe te ndihmojme me mesimin e atyre qe kane probleme me anglishten, ta perdorin ate me lehtesi ne situata te ndryshme ne jeten reale , ne shkolle apo ne pune.
Descrizione -Kurse profesionale private per te gjithe ata qe duan te mesojne gjuhen angleze, per ata qe duan te vazhdojne studimet per gjuhen angleze, dhe per ata qe kerkojne nje karriere me te mire ku anglishtja do ishte nje faktor kyc.

- Cilido qoftë niveli juaj ne mund t’ju ndihmojmë të testoni dhe zhvilloni anglishten tuaj. Ne ju ofrojmë një larmi metodash, tekstesh dhe provimesh në mënyrë që të mësoni në mënyra të ndryshme, sipas nevojave tuaja.

-Praktike dhe shkathtesi ne te folur me nje kombinim metodash te BBC, Cambridge dhe Oxford. Per nje Anglishte te pasur ne fjalor dhe mbi te gjitha gramatikisht te sakte.


-Mesimi i Anglishtes perqendrohet me teper ne praktike dhe me pak teori. Qellimi eshte qe jo vetem te arrihet nje anglishte e persosur si ne degjim ashtu edhe ne te folur por metodat e ndjekura ne kete mesimdhenie kane per qellim qe te lene te nxenesi nje deshire per te qendruar ne kontakt me gjuhen Angleze edhe pas mbarimit te te gjitha niveleve ne menyre qe gjithcka qe mesohet ketu te mos harrohet lehte.

- Zhvilloni aftësitë tuaja të Anglishtes përmes kurseve tona të gjuhës angleze. Ne mund t’ju ofrojmë një spektër shërbimesh që i përshtaten nevojave tuaja.

SUKSES...
Fondazione 27. 09. 2014
Prodotti Materialet te siguruara nga ana jone.

I luoghi simili nelle vicinanze