Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie. Zobacz szczegóły…
Fizioterapia 'Relax'

Fizioterapia 'Relax'

Faik Konica, Pejë, 30000, Kosovo

Get Directions

+377 44 566 006

Add link to website

Kategorie
Now CLOSED
Godziny pracy
PO 09:00 – 18:00 SO 09:00 – 18:00
WT 09:00 – 18:00 NI zamknięte
ŚR 09:00 – 18:00
CZ 09:00 – 18:00
PT 09:00 – 18:00
O nas Fizioterapia 'Relax'
Fizioterapia 'Relax' cover
Opis Në Ordincancën e Fizioterapisë 'Relax' ofrohen shërbime të terapisë fizikale dhe masazhë relaksuese nga stafi i kualifikuar.
Për informata më të hollësishme mund të na kontaktoni në numrat e tel. 044/566-006, 049/450-149, 049/639-108 nga ora 09:00 deri në orën 18:00 çdo ditë.
Gjithashtu mund të na shkruani në faqen tonë në Facebook për çdo gjë që jeni të interesuar rreth shërbimeve tona (informata,caktim terminesh apo këshillime).

Similar places nearby