Wykorzystujemy pliki cookie do spersonalizowania treści i reklam, aby oferować funkcje społecznościowe i analizować ruch w naszej witrynie. Zobacz szczegóły…
Korabi

Korabi

Banje e Pejes, Istog, 31010, Serbia

Get Directions

Add phone number

Kategorie
Now CLOSED
Godziny pracy
PO 08:00 – 19:00 SO 08:00 – 19:00
WT 08:00 – 19:00 NI zamknięte
ŚR 08:00 – 19:00
CZ 08:00 – 19:00
PT 08:00 – 19:00
O nas Kompania "Korabi" është themeluar në vitin 1983 dhe merret eksulzivisht me dyer dhe dritare nga druri dhe plastika si dhe mobileri.
Korabi cover
Opis Kompania KORABI veprimtarin e saj e ka filluar qysh ne fillim te vitit 1983, e njohur si Jellovica me iniciative e themeluesit z. Nimon Podrimaj dhe është fabrika e pare ne Kosovë për prodhimin e dyerve. Qe ne atë kohë ne kemi ndërmarr vazhdimisht veprime për të përmirësuar cilësinë e produkteve dhe procesin e prodhimit për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Dyert tona janë të njohura si estetike dhe te qëndrueshme.

Për me shumë, modelet e tona reflektojnë stilin modern, të krijuar nga kombinim i formave të thjeshta dhe ngjyrave të këndshme dhe të buta.
Ne e dimë se sa i rëndësishëm është dizajni dhe njëkohësisht funksionalitet i derës. Për këtë arsye përdorim materiale të cilësisë së lartë, dhe një rendësi të veçantë i kushtojmë detajeve. Dyert tona janë frymëzim i jetës së përditshme,
Ne dimë si ta bëjmë shtëpinë tuaj te bukur.

Kompania KORABI që nga viti 2008 filloi edhe prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika. Dyert dhe dritaret tona nga plastika janë mjaft estetike dhe të qëndrueshme, po ashtu kanë kualitet të lartë pasi që për prodhimin e tyre përdoren një ndër makineritë më të përsosura dhe profile të kualitetit të lartë siq janë aluplast® dhe Kommerling.

Si një nga kompanitë e para për prodhimin e profileve, aluplast® ka parë të nevojshme për të rritur shkallën e izolimit dhe ka zhvilluar sistemin top-kualitativ IDEAL 5000® dhe 6000®. aluplast® përcakton standarde të reja në dizajn modern, si dhe në qëndrueshmëri. Profilet plastike nga aluplast® garantojn siguri maksimale në fushën e ndërtesave komerciale, si dhe shtëpitë private.
Założona 1983

Similar places nearby